Logo

Hérics Szálló és Konferencia-központ

Fürdők 


Gyopárosfürdő


Elérhetősegei:
5904 Gyopárosfürdő, Fasor u. 3, Tel.: 68/411-962
www.gyoparosfurdo.hu

A gyógyfürdő 1999 januárjában kapott „A” kategóriás, országos jelentőségű minősítést. Közel 3.000 m2-en elterülő Élményfürdő és Szauna Park komplexum várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. A gyógyászati szolgáltatások (pl.: súlyfürdő kezelés, szénsavas fürdőkezelés; gyógy masszázs; tangentor kezelés stb.) mellett megtalálhatóak a legújabb Wellness szolgáltatások (pl.: lávaköves masszázs; thai masszázs; talp masszázs; csokoládé masszázs; sóterápiás szoba tb.) is.
A parkfürdő 4 csillagos minősítéssel rendelkezik. Az üdülőkörzet egy hármas tagozódású, természetes eredetű szikes tóképződmény körül épült ki. Gyopárosi-tó csónakázásra, vízbiciklizésre alkalmas vízfelülete mellett, nyitott és zárt gyógy- és termálvizes medencék, úszómedence, tanmedence, kültéri termálvizes, feszített víztükrű élménymedence és gyermek élménymedence is szolgálják a vendégek igényeit. Sportlehetőségek: tenisz, strandröplabda, füves foci. A fürdő bejáratánál fizető és ingyenes autóparkoló, valamint kerékpármegőrző van.
Élményfürdő: 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medencével, 2 db óriáscsúszdával, vízi élményelemekkel (nyakzuhany, gomba, vízisün, fekvő masszázs, sodrófolyosó, buzgár, gejzír), fitness teremmel, konferenciateremmel, drinkbárakkal, étteremmel várja a kedves vendégeket.
A gyopárosi élményfürdő egyik különleges helyisége a szaunapark, ahol 8 kabinban 6 fajta (60-80°C és 80-90°C-fokos finn szauna, 2 db gőz kabin, 1 db aroma, 1 db infra, 1 db fény, 1 db danárium, 1 db csobbanó, 1 db jakuzzi+ Szuna bár) különböző szaunatípussal állnak a vendégek rendelkezésére.Rózsa fürdő 

Elérhetősegei:
5940 Tótkomlós, Kossuth u. 2., Tel.: 68/462-172
www.rozsafurdo.hu

A fürdő fedett egységében egész évben működnek a következő szolgáltatások: 25 méteres feszített víztükrű, korszerű úszómedence, szauna, gőzfürdő, termálmedence, melyben a 36 °C-os gyógyvíz különböző illóolajokkal közösen fejti ki gyógyító-megelőző hatását. A fitness és wellness további elemeit biztosítják az álló szolárium, a fitness terem, a különféle masszázs szolgáltatások és a lábápolás. Nyári szezonban, a nyitott részen 33 1/3 méteres modern úszómedence, egy gyógyvízzel üzemelő medence és egy látványelemmel kiegészített gyerekmedence várja a strandolni, pihenni vágyókat. A nyári élményeket az éjszakai fürdőzések is kiegészítik.